Skip to main content

Astrid van den Broek
06 27037526

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige GGZ. Vijfentwintig jaar ervaring binnen volwassenen (verblijfs-)psychiatrie, kind- en jeugdpsychiatrie, FACT Jeugd en vroegpsychose team.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die vastloopt in het leven, met de juiste ondersteuning, op de juiste manier, weer verder kan.
Ik ben gestart met PBbender omdat ik wil werken in een organisatie waar iedereen welkom is. Hoe dan ook. Ik weet dat hulp vragen al moeilijk genoeg is. Laten we het dan ook meteen goed doen samen.

Rob Lunenburg
06 25182426

Casemanager GGZ. Ervaring binnen de reguliere en forensische psychiatrie binnen o.a. vroege interventie psychose zorg (ambulant), FHIC (forensisch high intensieve care), Longcare (langdurig intensieve klinische zorg).

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring. In die tijd heb ik gemerkt dat veel jongvolwassenen niet de zorg krijgen die ze verdienen. Dat was mijn drijfveer om te starten met PBBender.

Ik wil gelijkwaardig met jou omgaan. Van mens tot mens, kijkend naar jouw mogelijkheden en kansen. Zodat jij zelf de regie kunt (be)houden over jouw herstelproces.